sâmbătă, 9 septembrie 2017

Produse terminate #7


Buna! Era timpul sa va arat cateva produse terminate. Spre surprinderea mea, chiar am putine de data aceasta, asa ca nu va retin preea mult!
M-am mobilizat si am terminat 3 geluri de dus, erau incepute deja si am zis ca e timpul sa consum ce a mai ramas si altele sa le ia locul. Mi-au placut toate, cel cu cafea de la Yves Rocher e minunat, nu beau cafea, dar mirosul lui imi place mult. Pe cel de la Balea cu lamaie verde si cel de la Petit Marseillais le-am luat pe ambele din Dm si bine am facut, curata bine, miros si mai bine.


 Balea din nou, dar imi plac sapunurile lor si acesta nu m-a dezamagit, am zis sa incerc si sapunul de la Farmec cu flori de orhidee si miroase asa frumos, il voi recumpara.


 Nelipsitul Dove, el este eroul meu, mai ales pe timp de vara, oricat de cald ar fi imi ofera 100% protectie, este the best!


Am si cateva produse pentru par, unul din ele m-a dezamagit si anume Pantene, m-a umplut de coji de matreata, este un pic ironic mai ales ca spune ca este anti matreata... Samponul uscat Batiste este foarte bun si mirosul pe masura, iar cel de al treilea produs este balsamul de la Avon care mi-a placut tare mult!


 Si ultimele doua produse sunt apa termala Avene, preferata mea si serumul vegetal de la Yves Rocher, care nu mi s-a parut ca ar face mare lucru.


Acestea sunt produsele terminate, mi-au placut toate cu exceptia samponului si a serumului, cu siguranta le voi evita pe viitor!
Voi ati terminat multe produse? V-au dezamagit?

16 comentarii:

  1. Ador deodorantele Dove, sunt preferatele mele. Serul de la Yves Rocher l-am avut și eu si mi-a placut. 💕

    RăspundețiȘtergere
  2. am revenit si eu la samponul de la avon. eu am pentru par vopsit si chiar imi place

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu stiu de ce, dar eu nu ma pot convinge sa folosesc Balea...

    RăspundețiȘtergere
  4. Sunt fan Balea...iar produsele Avene sunt foarte bune!!

    RăspundețiȘtergere
  5. Sampoanele antimatreata, mereu te umplu de matreata :))) Am patit-o cu minunatul Head&Shoulders anti-matreata. Pt mine Pantene functioneaza. Ar fi trebuit sa-ti cumperi varianta transparenta. Probabil parul tau nu se impaca bine cu ingredientele care se "prind" pe firul de par. In mod normal ar trebui sa il ingrijeasca, dar nefiind compatibile => matreata.
    I love Balea! Am incercat si eu gelurile lor de dus si au niste mirosuri incredibile.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nici nu stiu ce sa mai incerc...Gelurile de la Balea sunt minunate 😊

      Ștergere
  6. Mie imi plac mult produsele de la Yves Rocher. Am o colectie de geluri de dus care parca nu se termina niciodata. Trebuie sa ma abtin in a cumpara ceva doar pentru ca miroase frumos.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Stiu senzatia, cumpar si eu si la un moment dat nu mai am unde sa le pun 😊

      Ștergere
  7. Deodorantul dove il folosesc si eu. Imi place mult!

    RăspundețiȘtergere
  8. Am o maaaaare cutie cu recipiente goale, cred ca o sa ajunga la gunoi inainte de a ajunge pe blog, nu am rabdare sa le pozez :)) sa imi fie invatatura de minte si sa nu le mai las sa se adune.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa stii ca si mie de foarte multe ori mi-e greu sa ma mobilizez...in cele din urma reusesc! Poate vei reusi si tu!

      Ștergere
  9. Imi place sa aflu ce folosesc alte persoane, asa stiu si eu ce functioneaza si ce nu. E dragut articolul 👍🏼

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc! Asa zic si eu, aflam mereu noutati din blogosfera.

      Ștergere

Multumesc!