miercuri, 27 septembrie 2017

Review Rimmel Stay Matte



Cand gasesc produse bune, stiu ca trebuie sa dau vestea mai departe neaparat. Asta si fac astazi, va spun de rujurile lichide mate de la Rimmel, cred ca deja le stiti, sunt peste tot, nu aveti cum sa le ratati.
Le-am vazut prima oara pe canalul lui Tati, in SUA au un ambalaj diferit si sunt mult mai multe nuante decat se gasesc la noi.
Pretul unui ruj lichid difera de la site la site, este intre 18 si 35 lei, eu le-am gasit pe Elefant cu 18 lei, erau la oferta, in general le gasiti la 26 lei la ei, verificati si pe Emag,  dar va spun ca merita, cel putin nuantele pe care le am eu.


Nuantele sunt Rose and Shine (sus) si Fire Starter (jos)


Fire Starter (stanga) si Rose and Shine (dreapta) 

Ambalajul este unul placut, recipientul nu este foarte inalt si este usor de depozitat. Aplicarea produsului este usoara, poate necesita putina atentie, dar nimic mai mult, consistenta este una opaca la cele doua nuante, este foarte cremoasa si nu usuca buzele. Eu pana acum nu ma impacam cu rujurile lichide, am buzele subtiri si odata ce produsul incepea sa se estompeze nu arata prea bine, dar acestea sunt minunate. 
Rezistenta este una mare, le-am purtat 6 ore pe buze si aratau nemaipomenit, nu vor crapa si nici nu vor strange buzele in vreun fel, nu vor fi uscate asa cum se intampla in majoritatea cazurilor atunci cand folosim rujuri lichide mate.
M-am indragostit de cele doua nuante si as fi vrut si doua nuante din cele inchise, dar din cate am vazut si citit nu sunt la fel de opace.
Mirosul este dulceag, ma duce cu ganduri la prajiturele, nu este puternic si la un timp dupa aplicarea produsului nici nu il veti mai simti.



Valabilitatea este una foarte mare, de 24 de luni, mi se pare foarte mult, veti avea timp sa terminati produsul cu siguranta.


 Le-ati incercat? Cum vi s-au parut? 

11 comentarii:

  1. Nu prea ma pot da cu parerea pentru ca am avut putine experiente cu rujurile lichide mate si acelea nu foarte spectaculoase asa ca ma rezum la varianta clasica.

    RăspundețiȘtergere
  2. Am incercat Rose and Shine,chiar este rezistent si nu usuca buzele!Il ador!Sa le folosesti cu mare drag!

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu am incercat pana acum rujuri lichide mate, le ador pe cele mate solide, deci ar fi un experiment interesant pentru mine!

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu si rujurile lichide... no no. Doar unul m-a cucerit. E noul ruj Mate de la Avon. Genial!

    RăspundețiȘtergere
  5. Ce bine arata! Imi place si consistenta lor din ce se vede in poze. O sa ma uit si eud e ele. :D Ador rujurile mate lichide!

    RăspundețiȘtergere
  6. Le-am tot vazut, si pe Instagram, si pe blogurile de beauty pe care le urmaresc... cred ca o sa-mi iau si eu macar unul sa-l testez ca m-ati facut curioasa acum :)))

    RăspundețiȘtergere
  7. sunt fan rujuri mate, dar trebuie sa gasesc o nuanta noua pentru ca deja am cateva nuante de la diferite marci

    RăspundețiȘtergere
  8. Imi plac nuantele, nu le-am incercat dar m-ai facut curioasa.

    RăspundețiȘtergere
  9. Eu ador rujurile mate, le folosesc neincetat de 2 ani. Pare foarte bun acest produs din cate spui. 👍🏼💋

    RăspundețiȘtergere
  10. Pe cel rosu aprins l-aș lua si eu. Arata prea bine

    RăspundețiȘtergere

Multumesc!