Follow us on Facebook
Powered by: Internetsmash

vineri, 16 decembrie 2016

Beauty Kit Marie Claire

   

A venit timpul sa vorbim despre produsele din Beauty Kit:) Am primit coletul saptamana trecuta , chiar destul de repede, au fost foarte rapizi. A venit impreuna cu revista Marie Claire si dupa cum stiti vor mai veni inca doua reviste in urmatoarele luni.
   O sa incep prin a va spune ca mie, cel putin, mi se pare ca Beauty Kit-ul din luna Octombrie a fost mai...bogat un pic, probabil ca a fost si parfumul Avon Life inclus  si de asta mi se pare asa.





Sa vedem ce contine cutia, daca ati urmarit pagina celor de la Marie Claire ati vazut ca ne-au dezvaluit zilnic cate un produs ce urma sa il gasim in  kit. Avem in total 10 produse, unele in marime normala , altele produse travel size.




Iata toate produsele in splendoarea lor:)Avem o oja de la essence , o oja normala ce are 8 ml si are o nuanta frumoasa foc, nu am ceva asemanator si e perfecta pentru aceasta perioada.
Un tus de la Rimmel, Scandaleyes ,nu am folosit pana acum, dar va spun ca este de un negru intens, cu siguranta voi incepe sa il folosesc
Mai avem un rimel de la Oriflame din gama The One, l-am mai folosit o data si ne-am inteles destul de bine, e negru si isi face treaba destul de bine.
Rujul de la Astor este si el full size , foarte mat ,are o culoare placuta ,de purtat in fiecare zi, o sa il mai incerc fiindca l-am aplicat o data si nu m-a incantat prea tare formula lui,insa merita si el cateva sanse in plus,nu?
Mai am un serum de la Yves Rocher, impotriva ridurilor si pentru stralucirea tenului, e perfect pentru un ten mixt.





 Avem un samponel uscat de la Klorane de 50 ml,sunt curioasa ce face , eu le iubesc pe cele de la Batiste,dar il punem si pe el la treaba.
Produsele sub forma de mostra sau un in cantitati mici vin de la L'Occitane si anume o crema de maini, de la Kiehl's un elixir pentru ten, o mostra de parfum tot de la L'Occitane si  avem 15 ml de ulei de maracuja pentru par  de la Biosilk.




Cum vi se par?Pretul unui Beauty Kit de la Marie Claire este de 69 de lei.Care produs va atrage mai mult si care este produsul preferat de voi din acest kit?



22 de comentarii:

  1. Mi se pare foarte tare conceptul lor si astfel de cutiute iau destul de des insa aceasta chiar nu m-a atras... Culoarea rujului nu ma avantajeaza, oja nici ea, rimelul l-am avut si nu mi-a placut iar celelalte produse sunt miniaturi asa ca am zis pas luna aceasta. Uleiul de la Biosilk l-am luat de pe elefant cu 5 lei :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Este super ok conceptul, ar fi bine daca am avea mai multe in Romania.

      Ștergere
  2. Eu nu am comandat kit-ul din luna aceasta, mi s-a parut ca nu prea merita pentru ca nu aveam neaparat nevoie de produsele full size. Poate daca acele mostre erau macar travel-size l-as fi luat. Sa folosesti cu drag produsele!

    RăspundețiȘtergere
  3. Mi se pare interesant conceptul, insa sincer...nu am dat nici o comanda! A fost acum o luna sau 2 unul care m-a atras, dar ceva m-a facut sa il las in cos...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Conceptul e bun si pacat nu exista mai multe de genul. La americani sunt mult mai multe cutii de genul si la preturi mai mici chiar:)

      Ștergere
  4. As fi cumparat cutiuta pentru mini produsul khiels , stiu ca au produse scumpe si concentrate deci cred ca o sa te tina mult.

    RăspundețiȘtergere
  5. Sa le folosesti cu placere! In ultima vreme nu m-au tentat mai deloc ultimele lor cutii asta la fel, serul Kiehl's stiu ca nu l-as folosi si deja am cateva dintre produsele din cutie.

    RăspundețiȘtergere
  6. Sa le folosesti cu drag! Eu nu am comandat cutia inca, dar urmeaza!

    RăspundețiȘtergere
  7. Sa le folosesti cu drag si spor! Din pacate, de data asta nu prea m-a atras cutia :(

    RăspundețiȘtergere
  8. Ce ieftin este beauty kit si eu l-as vrea. Sa le folosesti cu drag.

    RăspundețiȘtergere
  9. Slabuta rau cutia asta, puteau macar mostrele sa le bage travel size. Singurul produs ce m-ar fi tentat este Klorane, dar cu siguranta nu merita investitia.

    RăspundețiȘtergere
  10. Nu stiu de ce, ins nici editia asta nu m-a tentat. Sa le folosesti cu placere!

    RăspundețiȘtergere
  11. Hellooo! Eu sunt tare curioasa sa vad ce o sa contina urmatoarea cutie, poate-poate imi fac curaj sa o comand. Iar din asta ma cam atrag rujul Astor si tusul Rimmel , despre care e musai sa ne dai mai multe detalii.

    RăspundețiȘtergere

Multumesc!

Totalul afișărilor de pagină