Follow us on Facebook
Powered by: Internetsmash

vineri, 9 decembrie 2016

Bottega Verde



   Sincera sa fiu abia acum cateva luni am auzit  si am citit cateva despre Bottega Verde, nu stiam ce e cu ei si ce produse au,asa ca mi-am facut timp sa rasfoiesc si eu putin.Este cea mai aleasa marca italiana pentru ingrijirea pielii, produsele lor contin peste 300 de ingrediente naturale iar majoritatea produselor sunt testate dermatologic, suna bine,nu?Si gasiti ce va doreste sufletelul, de la produse de ingrijire, produse cosmetice pana la parfumuri si seturi care de care mai atractive si mai mirositoare!
   Am complotat si am  plasat si eu impreuna cu draga mea surioara(numai prostii facem...)o comanda pe http://www.bottegaverde.ro/ , ne am ales cateva produse , am beneficiat de transport gratuit, am primit si gelul de dus cu orez cadou si am asteptat comanda, a durat un pic, cred ca s-a nimerit si cu perioada in care se livrau comenzile de Black Friday,dar iata-l venit.



Ador ambalajul in care vine si mesajul, cu siguranta face pe oricine sa zambeasca un piculet :)
Si...tadaaaam!Avem 5 produse dupa cum vedeti: o Apa de Toaleta de bujori, doua geluri de dus , un luciu de buze si o masca de fata.



Sa va arat masca de fata, este una ce are rolul de a curata, e perfecta pentru o piele lipsita de stralucire si e buna pentru toate tipurile de ten, sa vedem ce poate face,nu?


 Apoi avem aceste "mirosiciuni"mmmm!Miros tare bine, mai ales cel cu lamaie siciliana, de parca as fi intr-o livada adevarata de lamai si cel de orez care a fost cadou si nu-i mai prejos nici el.


 Mai am un luciu de buze care pe site parea ceva mai rosu...in schimb e cam roz, nu-i deloc tipator, e chiar placut pe buze si ai impresia ca ofera un pic de volum buzelor, e perfect de purtat pe zi.



 Si ultimii sunt bujoreii, cum sa nu -ti placa mirosul bujorilor, n-ai cum!Este un parfum care ma duce cu gandul la primavara,la campuri de flori si la mirosurile lor,si cand te gandesti ca -i asa departe primavara..si mai avem si cateva note de trandafir,si un strop de citrice:portocala si mandarina.



Cam asta am avut eu in colet, trebuie sa trec la testari acum:)Voi ati folosit produsele lor si daca da,ce anume?sau ce ati dori sa incercati?

20 de comentarii:

  1. Ce ambalaj dragut, chiar te binedispune. Eu imi doresc de ceva vreme parfuml Lei Flower, dar nu stiu ce ma retine in a-l comanda. L-am tot pus si scos din cosul de pe emag...poate o sa mi-l aduca Mosul :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Omg, ai spus bujori?! Ii ador, nu am cuvinte sa zic cat de mult imi plac, sunt florile mele preferate dintotdeauna cred! <3
    Si eu tot recent am incercat prima data produsele Bottega si imi place faptul ca au multe ingrediente naturale in compozitie :)
    http://anotherside-of-me.com/

    RăspundețiȘtergere
  3. Am si eu gelul de dus cu lamaie, dar inca nu l-am incercat :D

    RăspundețiȘtergere
  4. Vreau si eu parfum de la Bottega Verde..:(

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :)Fii cu ochii in patru ,poate vor avea vreo reducere de sarbatori!

      Ștergere
  5. N-am incercat nici un produs de la Bottega Verde, dar parfumul de bujorei~ oh boy! ❤ Ador bujorii si tuberozele de cand ma stiu ❤

    RăspundețiȘtergere
  6. Ce comanda colorata,te binedispune!Am si eu gelul de dus cu lamaie:miroase grozav!

    RăspundețiȘtergere
  7. Iubesc produsele lor si de cele mai multe ori am rămas plăcut impresionata

    RăspundețiȘtergere
  8. Inca nu le-am incercat produsele, dar abia astept sa o fac.

    RăspundețiȘtergere
  9. E o marca pe care o indragesc, au produse foarte bune.

    RăspundețiȘtergere

Multumesc!

Totalul afișărilor de pagină