Follow us on Facebook
Powered by: Internetsmash

miercuri, 7 decembrie 2016

Comanda Makeup Shop

                                         

                                                       

Cum puteam sa ratez Black Friday fara o comanda ,doua sau....mai multe(shhh, stiti cum  e, noi fetele ne pierdem repede capul cand vedem atatea minunatii stralucitoare)asa ca am stat pe pozitii si am asteptat ca cei de la http://www.makeupshop.ro/sa aduca magia.
A fost nebunie...trafic intens,dar cu rabdare am primit ce mi-am dorit:)
Nu am luat multe produse, desi mi-a fost greu,insa am vrut sa cumpar si niste carti asa ca mi-am luat doar ce aveam pe wishlist .



Am 4 produse, doua imi sunt tare dragi si mi le-am dorit foarte mult.Avem bureteii de la Real Techniques, un set de 4 si a costat doar 70 de lei, 17,5 de caciula..mi se pare super avantajos in conditiile in care numai unul este 35 lei.Imi plac, ii folosesc de ceva ani, numai cuvinte de lauda, stiu ca nu-i Beauty Blender,dar se apropie.

Mai am un ruj de la Nyx din gama Butter Lipstick, o culoare un pic nebuna as zice,dar te obisnuiesti cu ea si e perfecta pentru iarna,trebuie sa ne coloreze ceva machiajul chiar si in perioada iernii,nu?E untos, cremos, se intinde frumos, e un ruj reusit.

Iar acum my favourites blushul baked Milani in nuanta Luminoso,hmmm..cat mi-l doream si de cate ori am vazut-o pe Jaclyn Hill folosindu-l si laudandu-l,ei bine Jaclyn il am si eu acum.Pare o culoare indrazneata, contine un sidef fin ce da un glow frumos pielii,dar este subtil si arata  tare tare bine pe tenul deschis, este o nuanta mai peachy si feminina :)


Si...vedeta este...paleta de iluminatoare de la Sleek-Solstice, este MINUNATA!N-am m-ai vazut asa nebunie de iluminator si asa culori,ma declar indragostita de el, chiar si de cel cremos,despre care credeam ca nu il voi folosi.Are patru nuante, una este cremoasa, celelalte 3 sunt pudra, imaginile veti vedea ca vorbesc de la sine.Ambalajul este....gold, pare luxurios si da impresia unui produs foarte scump.



Are patru nuante dupa cum scrie si pe paleta iluminatorului.Ele sunt,incepand din stanga,randul de sus :Eliptic si Hemisphere si randul de jos Subsolar si Qquinox.








 Am si un mic swatch :)De jos in sus avem nuantele:Equinox, Subsolar, Hemisphere  si Eliptic.



Cam atat aveam de spus, voi ce v-ati luat de Black Friday?Care sunt preferatele voastre?

18 comentarii:

  1. Luminoso este superb. Inca nu-l am, dar l-am testat mai demult si cu greu nu l-am cumparat. Am deja mult prea multe blushuri si bronzere :)) O data si o data o sa cedez tentatiei pentru ca OMG~ i need dis' in my life :))
    Sa te bucuri de toate bunaciunile!
    Si congrats pretty girl! Sa ai parte de o comunitate frumoasa in coltisorul tau online ^_^

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc mult mult!Thanks for your support!De cate nu avem noi nevoie in dis' life? :))

    RăspundețiȘtergere
  3. Buna,imi plac toate produsele achizitionate de tine si faptul ca ai spus cate ceva despre fiecare m-a convins sa le cumpar si eu! Mult spor in tot ceea ce intreprinzi!

    RăspundețiȘtergere
  4. Am luat si eu iluminatorul si e diviin imi place nuanta aceea de somon.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur!M as da cu toate daca as putea dar as lumina mai rau decat un bec!

      Ștergere
  5. Produse de bună calitate care au meritat investiția.
    Să le stăpânești sănătoasă!

    RăspundețiȘtergere
  6. Sa le folosesti cu drag! Bun pret au bureteii, trebuie sa ii incerc si eu!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Neaparat sa i incerci!Am vazut ca pe elefant mai au pret bun cand sunt la reducere:)

      Ștergere
  7. Mi-am luat si eu ceva produse de BF dar inca nu am primit toate comenzile, nu stiu de ce intarzie atat.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am vazut ca sunt probleme cu livrarea comenzilor..eu chiar am avut noroc.Sper sa le primesti cat de curand!

      Ștergere
  8. Vaaai, ai gasit Luminoso pe stoc!!!!! Nu crreeed!!!
    Sa imi spui cum sunt buretii aia la set...am luat si eu un set de pe Elefant si am cautat putin si pe net si am observat ca multe fete se plang ca nu e la fel ca cel singur...Am un articol despre ei...sunt curioasa daca vei avea aceeasi parere.

    RăspundețiȘtergere
  9. Daaa!Lucky me:)Eu am tot avut setul cu doi buretei de pe Elefant si nu am avut probleme..probabil sunt loturi si loturi..

    RăspundețiȘtergere
  10. Si eu am bureteii si sunt tare ok, dar visez la un Beauty Blender. 😆 Iluminatorul asta al tau e ceva de vis. Can't wait to try it on ! 😎

    RăspundețiȘtergere
  11. Am tot văzut tipe care și-au comandat acea paletă de la Sleek, însă, sincer, dacă mi-aș comanda-o, n-aș știi să o folosesc. :)) Mi-aș lua-o totuși, tocmai ca să mă determine să învăț și eu care-i treaba cu iluminatoarele și cu multe alte machiaje pe care nu știu să le aplic. :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E superba si foarte intensa!un strop e perfect!Te invata fetele de pe youtube, nu -i problema!

      Ștergere

Multumesc!

Totalul afișărilor de pagină