Follow us on Facebook
Powered by: Internetsmash

joi, 5 ianuarie 2017

Produse terminate #1

Buna fetelor! Exact acum o luna scriam prima oara aici, ce zboara timpul! Azi revin cu produsele terminate ale lunii Decembrie, am strans cateva, sunt produse pe care le folosesc in mod regulat, care  imi plac si probabil vor mai aparea in astfel de articole.
Nu am multe, dar ma bucur nespus cand termin produsele si le arunc, stiu ca am investit banii in ceva bun si care imi place.



 Folosesc de ani buni samponul de la Clear, imi place, am mai avut si momente cand nu ne-am inteles, insa ne-am impacat :)Apa de gura a fost in regula, este de la Lidl, face ce face orice apa de gura.


 Am terminat si doua geluri de dus de la Yves Rocher, cel de grepfruit si cel crema cu boabe de cafea, preferatul meu, nu ma satur de mirosul lui si intreaga baie miroase minunat dupa folosire.Voua va plac?


 Avem si un deodorant Rexona, chiar mi-a placut, sunt multe sortimente al caror miros mi se pare mai greu, dar asta-i chiar ok, de regula obisnuiesc sa le folosesc pe cele de la Dove, insa am avut si un intrus. Gelul intim de la Avon e si el prezent, l-m avut avut pe cel cu efect de calmare si fara parfum, insa imi plac si celelalte sortimente.



 Si incheiem cu produsele mai micute, dar care si-au facut treaba tare bine. Unul din preferatele mele de ani buni este uleiul de cuticule de la Farmec, nu stiu ce m-as face fara el, imi place sa il aplic ori de cate ori imi fac manichiura sau cand simt ca zona este mai uscata.
Crema de maini de la Sabon...am numai cuvinte de lauda pentru ea, desi are lavanda, eu nu suport mirosul, am folosit-o cu mare drag, pe langa lavanda mai contine si unt de shea, aloe vera, nu are nici parabeni...e perfecta!
Avem si Nyx Soft Matte Lip Cream in nuanta Prague, vad ca nu este in stoc pe Makeup Shop, insa are o culoare frumoasa foc, merge purtat si ziua si seara si arata mult mai bine pe buze decat nuantele mai deschise, vi-l recomand!
Si mai avem dizolvantul, are un pret mic si isi face treaba foarte bine.


Voi ce produse ati terminat in Decembrie?

39 de comentarii:

  1. Eu prefer Rexona solid sa folosesc, varianta invisible. Dar si spray-ul e fain.

    RăspundețiȘtergere
  2. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  3. Si mie imi plac gelurile de dus de la Yves Rocher, cel cu nuca de macadamia e preferatul meu. Cat despre deodorante, cele de la Nivea mi se par cele mai bune. Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  4. Si eu folosesc samponul ,cand am vreo problema cu matreata la el apelez .
    Pentru gelurile de dus am numai cuvinte de lauda

    RăspundețiȘtergere
  5. Am inteles ca gelul de dus cu cafea are un miros puternic. De la Yves Rocher am un parfum care miroase foarte fain si inca nu l-am terminat.

    RăspundețiȘtergere
  6. Wooo..cate produse ai consumat :P trebuie sa testez si eu gelurile de la Yves Rocher ;;) Pupicei! :*

    RăspundețiȘtergere
  7. Am si eu crema de la Sabon si ma bucur tare mult ca miroase a lavanda, mie-mi place super mult mirosul ei! :D Nici eu nu ma satur de gelul de dus cu boabe de cafea desi momentan nu-l mai am. Sigur il recumpar odata!

    RăspundețiȘtergere
  8. Nu am încercat nici un produs de mai sus. Suna curioasa de gelul de dus cu cafea , apa de gura de la Lidl si crema de mâini de la Sabon

    RăspundețiȘtergere
  9. Ador gelul de dus cu aroma de cafea de la Zves Rocher. Ma face sa stau numai in baie. E produsul meu preferat de la ZR. Si mai e cel cu migdale si cel cu aroma de tuberoze. Vai cum miroase si ala! Momentan m-am dat pe Bottega Verde! :D

    RăspundețiȘtergere
  10. Gelul de dus cu cafea de la Yves Rocher este si preferatul meu. Imi doresc sa incerc si eu produse Sabon! Nu am folosit nimic de la ei pana acum

    RăspundețiȘtergere
  11. Si eu sunt indragostita de genul de dus cu boabe de cafea de la Yves Roches. Am un an de cand alt gel de dus nu folosesc.

    RăspundețiȘtergere
  12. Numai de bine despre gelul de dus cu aroma de boabe de cafea de la YR. Il folosesc si eu de cativa ani si ma bucur ca formula si mirosul au ramas neschimbate. Este intr-adevar si unul dintre produsele mele preferate ale anului 2016.
    Deodorantele Rexona nu au fost niciodata in topul preferintelor mele, eu folosesc cu drag de multa vreme deodorantele spray de la Dove. Am si unul de barbati, tot sub forma de spray, care miroase genial si fresh. Il cumpara mereu iubitul meu si il folosesc si eu.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, e un produs tare bun si bine spui ca nu au schimbat formula si nici mirosul.

      Ștergere
  13. Si mie imi place cum miroase Rexona foarte mult si folosesc intens. Asa de mult im place incat dau si prin camera dimineata. Parca are un miros care imi improspateaza ziua.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Obisnuiesc sa mai fac si eu asa, dar cu parfumurile care nu prea imi plac:)

      Ștergere
  14. Gelurile de dus Yves Rocher si cremele de maini de la Sabon sunt preferatele mele!

    RăspundețiȘtergere
  15. Nu prea tin socoteala la produse consumate, dar imi plac si mie gelurile de dus Yves Rocher.In materie de deodorante prefer Nivea.

    RăspundețiȘtergere
  16. Am si eu uleiul de cuticule de la farmec, dar mirosul sau ma face sa ma tin deoparte de el!

    RăspundețiȘtergere
  17. Imi plac cremele de la sabon super mult, si gelurile de la yves roches sunt fresh. Samponul clear l-am mai folosit si eu in trecut dar e destul de puternic pt scalpul meu si apelez la el in combinatie cu un alt sampon, de la joico

    RăspundețiȘtergere
  18. Eu folosesc foarte multe produse de la Yves Roche, iar gelul de dus cu cafea este abosulut genial! Iti vine sa-l mananci, nu altceva. Sa nu mai vorbim de aroma subtila pe care o lasa pe piele <3

    RăspundețiȘtergere
  19. Gelurile de la Ys super super faine.
    Daca pot sa iti dau un sfat, schimba tema blogului si pune poze mai mari. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc!Daca pun pozele mai mari mi se suprapun cu scrisul din dreapta...

      Ștergere
  20. Aaah, gelul de dus cu cafea, preferatul meu!

    RăspundețiȘtergere
  21. Vaaii, ador gelul de duș cu cafea, miroase absolut genial! Mie nu-mi place cafeaua, însă îi ador mirosul! <3

    RăspundețiȘtergere

Multumesc!

Totalul afișărilor de pagină