Follow us on Facebook
Powered by: Internetsmash

vineri, 27 ianuarie 2017

Rasfoim ceva?


Hello girls:) Revin cu o postare mai diferita...azi vorbim despre carti, vreau sa arat ce am mai strans in ultimul timp, sunt carti dragi sufletului meu si abia astept sa am timp sa le citesc pe toate. mi-ar placea sa stau intr-o cabana cateva saptamani, cu o carte in mana, langa un semineu si o ciocolata calda...mmm, visez visez, dar n-ar fi prea rau, nu? Cartile astea provoaca dependenta, e mai greu pana incepi sa citesti cateva randuri ca dupa nu le mai lasam...












Momentan citesc Dupa ce te-am pierdut, desi sunt cam lenesa un pic la citit lately, dar imi revin eu, nu-i problema :)
Cartile le-am comandat de pe Elefant, nu am avut probleme cu livrarea si au fost si rapizi, isi mai spala putin din pacate si ei, iar o comanda a fost pe Rao, aveau preturi chiar bune si accesibile, transportul a fost 10 lei, numai ca a durat cam mult pana a ajuns coletul...daca nu va grabiti este in ordine.
Dupa cum observati am cateva carti de James Patterson, m-am indragostit de felul cum scrie, de personajele lui, de lumea in care ajung, unde gasesc suspans, drama, actiune, crima, dar si iubire, are de toate si de asta cred ca imi place, nu ai cum sa te plictisesti.
Ma atrage mult si Suspectul  de Michael Robotham, pare sa promita, astept cu nerabdare sa citesc si sa ma apuc sa scriu si eu recenzii...
Voi ce cititi in ultimul timp?




12 comentarii:

  1. Ultima carte citita a fost „Multumesc pentru amintiri” de Cecelia Ahern, careia i-am facut recenzie pe blog si pe care o recomand.

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu am terminat chiar azi „O sută de nume” a Ceceliei Ahern și urmează „În urma eșafodului”. Spor la citit și ție, pentru că ai strâns o colecție frumoasă.

    RăspundețiȘtergere
  3. Cat de multe carti,sa le citesti pe toate cu multa rabdare si placere!Momentan citesc "Suspectul",cam plictisitoare primele 200 de pagini.

    RăspundețiȘtergere
  4. Din toate cartile cumparate de tine, am citit doar "Dupa ce te-am pierdut"!
    Spor la citit!

    RăspundețiȘtergere
  5. Ce de carti! Nu am apucat sa citesc niciuna dintre cele cumparate de tine.

    RăspundețiȘtergere
  6. Fir-ar ! Eu nu am mai citit nimic lately... ultima pe care mi-o amintesc e Fata din Tren , pe care am citit-o a long time ago. Si parca am inceput Hotul de carti. Nu mai stiu daca l-am terminat, dar stiu sigur ca am vazut filmul. 😎

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai nu-i tarziu nici acum sa te apuci:) Iti pot recomanda destule!

      Ștergere

Multumesc!

Totalul afișărilor de pagină