Follow us on Facebook
Powered by: Internetsmash

luni, 23 ianuarie 2017

Saptamana mea #6









A mai trecut o saptamana...nu stiu cum de trec asa repede, dar trec! A fost saptamana Bourjois dupa cum vedeti, mi-am facut stocul de antiperspirante si miros tare bine.

A venit si comanda de la Avon, nu uitati ca am un complice (pe sora mea), de asta sunt si produse mai multe, noile rujuri, un spumant, creme de maini si doua medalioane foarte dragute cu doua fete.
Mi-am luat si uleiul de curatare cu Argan de la Bielenda, mi-l doream de ceva timp, insa dupa cateva folosiri parca nu ma incanta prea mult, il voi mai folosi, poate ma pripesc sa imi spun parerea...

Nu puteau lipsi cartile bineinteles, mi-e necaz ca nu am timpul necesar sa citesc atatea cate vreau, va urma si un mic haul cu ce carti am achizitionat in ultimul timp.
Crema cu gutuie de la Elmiplant imi este prietena in zilele astea reci de iarna si chiar imi place,  e o prietena veche si ma tot reintorc la ea. Iarna...inca-i aici, nu ne paraseste prea curand si reuseste sa ma surprinda mereu si sa o suprind si eu la randul meu in fotografii.
Cum a fost saptamana voastra?

17 comentarii:

  1. Wow!Cat de multe produse!Sa le folosesti cu multa placere!Imi voi cumpara si eu niste deodorante de la Bourjois,erau de mult timp pe lista mea!

    RăspundețiȘtergere
  2. Suspectul, un titlu interesant :) să-mi spui dacă merită citită. te pup

    RăspundețiȘtergere
  3. Gelul de duș de la Bourjois e super fain, trebuie să îl recumpăr. Frumoase fotografii și pline de produse interesante.

    RăspundețiȘtergere
  4. O gramada de bunatati cosmetice! Astept review-ul de la Bielenda, ma tenteaza produsul!

    RăspundețiȘtergere
  5. Uleiul acela de la Bielenda pare foarte tentant :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Ce imi plac fotografiile cu iarna, eu simt ca nu am facut suficiente fotografii cu nametii, este singurul lucru bun la iarna. :D Saptamana mea a fost incarcata cu lucruri neplacute, poate saptamana asta va fi mai frumoasa :D

    RăspundețiȘtergere
  7. Săptămâna mea a fost din nou foarte aglomertă, dar am reușit să îmi aloc timp pentru tot ce mi-am propus, inclusiv pentru citit.

    RăspundețiȘtergere
  8. Nu mai scapam de zapada ? 😐 ce imi place cum ai aranjat produsele Avon. 😘

    RăspundețiȘtergere

Multumesc!

Totalul afișărilor de pagină