Follow us on Facebook
Powered by: Internetsmash

sâmbătă, 11 martie 2017

Comanda Vegis



Am revenit cu a mea draga comanda de la Vegis ce contine sase produse. Am plasat-o acum parca doua saptamani si a ajuns foarte repede, sunt surprinzatori de prompti! Este a doua comanda de la ei si cu siguranta vor mai fi, partea grea este alegerea produselor, au foarte multe oferte si produse faine ca nu stiam pe care sa le aleg. In cele din urma m-am decis la acestea sase si am facut o alegere buna, transportul este doar de 10 lei si au transport gratuit la comenzile de minim 150 lei. Puteti alege intre Fan Curier si Urgent Cargus, eu am ales Fan Curier, ceilalti lasa de dorit de multe ori si sunt si lenti.

Primul produs este crema Gerocossen-Algaderm, nu este pentru mine, este pentru sora mea, spune ca i se pare in regula si ii place dupa cele cateva folosiri si dupa cum observati 98% din ingrediente sunt de origine naturala, ce sa ne dorim mai mult?



 Gelul tratament pentru cuticule de la Favisan este un produs bun, imi place sa folosesc genul acesta de produse, obisnuiesc sa folosesc uleiul de cuticule de la Farmec, dar am zis sa incerc si alte produse, il gasiti aici, are si un pret tare accesibil.


Uleiul de cocos il stim cu toate, e de nelipsit din casa fiecaruia, il folosesc cand imi simt tenul mai uscat sau ca ma strange putin, imi place sa il folosesc si pentru a-mi demachia tenul si merge de minune, iar mirosul e divin! Imi place cocosul in orice, fie ca e vorba de creme sau prajituri :)


 Am aruncat in cos si o masca de fata cu trandafir si argila, am folosit-o o singura data, dar cred ca azi ii vine randul iar. Are un miros mai puternic si mirosul acela de trandafir este prea pronuntat, nu imi place acest aspect prea mult, in schimb pielea o lasa fina si curata, primeste o bila alba din punctul acesta de vedere.


Cred ca produsul de care sunt cea mai incantata este acesta, gelul pentru igiena intima de la Green Pharmacy, fara parabeni, fara coloranti, care contine musetel si alantonina, chiar se simte mirosul de musetel, imi place mult. Pretul este accesibil si are si un gramaj de 370 ml, o cantitate considerabila.

Ati folosit vreun produs din cele mentionate? Pe Vegis ati plasat vreo comanda?

8 comentarii:

  1. Ador uleiul de cocos :), il folosesc destul de des.
    Restul produselor nu le-am incercat dar par ok. Pe Vegis nu am plasat nici o comanda, dar cred ca o voi face cat mai curand

    RăspundețiȘtergere
  2. Am si eu uleiu de cocos si dupa cum ziceai si tu, e bun in tot si in toate, de pe Vegis nu am luat nimic dar am auzit de site si stiu ca au produse bune.

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu am folosit pana acum nici un produs, cu toate ca am auzit numai cuvinte de lauda pentru produsele de la Solaris.

    RăspundețiȘtergere
  4. Din comanda ta am avut uleiul de cocos, dar m-ar tenta masca! Sa le folosesti cu drag!

    RăspundețiȘtergere

Multumesc!

Totalul afișărilor de pagină