Follow us on Facebook
Powered by: Internetsmash

vineri, 10 martie 2017

Produse terminate #3


Avem multe produse terminate si multe de vorbit, asa ca trec la treaba.
Dupa cum vedeti, primele doua imagini ne arata ce am consumat eu in ultimul timp, nu mai aveam loc sa le tin :)) Le-am pozat si le-am trimis la cosul de gunoi ca altfel nu mai mergea.



Am reusit sa termin editiile de iarna ale gelurilor de dus, astea chiar mi-au placut, au fost in regula, mai ales cel cu ursulica :), a fost cu cioco si portocala, delicios si spumos!


Doua produse de care mi-a parut rau sa le termin au fost gelul de dus si lotiunea Always, cu un miros subtil, placut si fresh, am si parfumul si miroase la fel de bine, multumita de ele.


Am si doua antiperspirante, unul Dove si cel de la Bourjois, bune amandoua, desi inclin spre Dove, imi ofera protectie sigura si nu da gres niciodata. Deodorantul Caldion obisnuiam sa il pufai de doua ori inainte sa ies din casa, cand mergeam sa fac cateva cumparaturi sau cand simteam ca am nevoie de putina magie care sa ma invaluie, imi place mirosul lui.


Trecem la demachiere, stiu ca servetelele demachiante nu sunt chiar indicate, dar mai folosesc din cand in cand, acestea sunt de la Lidl si pentru pretul mic pe care il au isi fac treaba extrem de bine. Cand nu am folosit servetelele am folosit apa micelara de la Yves Rocher, buna si ea, nu m-a dezamagit deloc.


Sapunurile astea imi plac, am mai luat doua, din pacate nu am DM in oras, dar cand ajung imi iau cateva sa imi ajunga o perioada.


Ce ma bucur ca am reusit sa mai termin un parfum, mi-a placut, don't get me wrong, dar imi place sa mai termin din ele ca sa am motiv sa cumpar altul :) Quelques Notes D'Amour ajunge si el in cosul cu produse terminate.


Cremele de maini de laYves Rocher si Avon s-au terminat si ele, foarte bune, am vorbit despre ele aici http://ajarofwishes.blogspot.ro/2017/02/cum-ne-protejam-mainile.html, balsamul de buze nu m-a incantat foarte tare.


Si ultimele sunt produse de machiaj si o crema Anew, careia desi nu i-a expirat termenul de valabilitate a prins un miros ciudat rau, nu am mai folosit-o. Rimelul Supershock si-a schimbat hainutele si numele, dar este la fel de bun, creionul pentru ochi tot de la Avon este  terminat, imi plac creioanele lor si daca vreti un negru mai intens apelati la cel din gama Super Shock,este cel mai negru negru posibil. Anticearcanul mi se pare destul de slab, nu il recomand, insa va recomand creionul pentru sprancene de la Elf in nuanta Taupe daca aveti sprancene blonde spre satene.


Cam astea ar fi produsele mele terminate, cam multe de la Avon, dar daca imi plac, ce sa fac? Voi ati folosit ceva din produsele prezentate ?

22 de comentarii:

  1. Da, intr-adevar foarte multe produse temrinate din cate cvad in poze. Cien se gaseste numai la LIDL.
    Cosmin

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce de produse. Eu nu le pastrez sa le fotografiez, dar din pacate nu prea merg la cumparaturi in Lidl sa imi cumpar produse de la Cien. Dove e brandul meu preferat si Nivea.

    RăspundețiȘtergere
  3. Deodorantele Dove imi plac si mie :D Varianta asta beauty finish nu am vazut-o niciunde..
    Sunt curioasa si de cel de la Bourjois..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bune ambele!Sunt multe variante, eu am gasit Dove cu pere, nici nu stiam ca exista.

      Ștergere
  4. Mi-am luat si eu un pachet de șervețele demachiante din Lidl si pentru călătorii unt excelente. Săpunurile lichide de la Balea si t preferatele mele. Raportul calitate/pret este minim

    RăspundețiȘtergere
  5. Multe dintre ele le folosesc si eu, acel parfum de la Yves Rocher cred ca e destul de dulce, parca am dat si eu de el odata.

    RăspundețiȘtergere
  6. Si eu prefer deodorantele Dove in detrimetrul altora, sunt incantata de el.

    RăspundețiȘtergere
  7. Astazi trebuie neaparat sa pozez si eu produsele terminate, am adunat o gramada si deja nu mai am loc. Imi place sa citesc astfel de articole, mai gasesc produse despre care nu stiu nimic.

    RăspundețiȘtergere
  8. Cred ca esti prima persoana pe care o vad ca a terminat un parfum :)).

    Si eu preferam DOVE, dar sub forma de stick. Acum mi s-a pus pata de cateva luni pe cel sub forma de gel de la Lady Speed Stick.

    Eu am avut fondul de ten de la Avon Calming efects si nu mi-a placut deloc! Se aseza in pori si se intindea cu dungi

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. In tinerete am avut fondul acesta de ten, atunci era bun ca nu stiam de altel, insa nu m-as mai intoarce la el.

      Ștergere
  9. Am terminat si eu spumantul de la Avon cu ciocolata si portocale, mi-a placut!

    RăspundețiȘtergere
  10. Am si eu sapunuri lichide de la Balea si imi plac! Sunt super!
    Eu am scris astazi despre micelara asta de la YR - mi se pare ok, dar nu as recumpara-o! :D

    RăspundețiȘtergere

Multumesc!

Totalul afișărilor de pagină