Follow us on Facebook
Powered by: Internetsmash

joi, 16 martie 2017

Un ten curat?




Avem patru geluri de curatare la un pret accesibil pentru astazi :) Unul este o dezamgire completa, va vorbesc pe larg despre el imediat. Celelalte sunt geluri pe care le folosesc des si care imi ofera curatarea de care am nevoie. 

Primul este gelul de curatare pentru ten gras cu ceai verde de la Oriflame. Va spun sincer ca imi place foarte mult, nu ma asteptam ca acest produs sa ma incante asa, am ramas placut surprinsa de modul in care curata tenul. Are un pret accesibil de vreo 15 lei, lasa pielea curata si dupa ce il folosesc nu am senzatia aceea de piele stransa, nici gand!


Dezamgirea este uleiul de curatare cu argan de la Bielenda si asa rau imi pare, dar nu il pot folosi. L-am achizitionat la reducere de pe Elefant cu 20 lei, era 30 lei in mod normal. Ma tenta de ceva timp si am zis sa il incerc mai ales ca promite sa tina sebumul sub control si cum am un ten mixt spre gras am crezut ca dau lovitura. Arata exact ca un ulei si in contact cu apa se transforma intr-un lichid albicios, care odata ajuns pe fata pur si simplu parca o murdareste mai rau, nu curata, nu face spuma si fata ramane imbacsita, e un sentiment tare neplacut. Daca dupa ce ati curatat in prealabil tenul cu o lotiune micelara si folsiti acest produs dupa, nu va face nimic, celelalte curata urmele ramase de fond de ten sau rimel, insa acesta nu. Aceasta este parerea mea, poate cuiva i-a placut acest produs, astept sa imi scrieti daca a functionat pentru voi.


Yves Rocher are produse bune cand vine vorba de ingrijirea tenului, am avut diverse geluri de curatare, creme si mi-au placut. Acesta este gelul de curatare exfoliant, dar sa stiti ca nu face rau tenului, desi are particule abrazive. Particulele abrazive sunt marunte si exfoliaza gentil fata fara sa provoace vreo iritatie sau sa provoace o senzatie neplacuta. Are un miros placut ce ma duce cu gandul la pere, curata si face spuma, numai cuvinte de lauda am.


Ultimul este gelul de curatare cu gutuie de la Elmiplant. De obicei cand foloseam gelul aveam si crema de fata tot cu extract de gutuie, fac o pereche buna. Curata bine, face spuma, miroase bine si ca celelalte geluri prezentate nu irita deloc. Pret bun si pentru el, pana in 20 de lei, accesibil pentru orice buzunar.


Ce geluri folositi in ultmul timp? Ati incercat vreun gel prezentat?

18 comentarii:

  1. Am avut si eu gelul de curatare de la Yves Rocher si mi-a placut. Parca l-am avut si pe acesta de la Elmiplant...nu mai stiu sigur :D
    Insa cele mai bune mi se par cele de la Bioderma :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Am avut și eu gelul de curățare de la Oriflame și m-am împăcat bine cu el. În prezent folosesc unul de la Yves Rocher.

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu am incercat niciunul din cele de aici. De fapt, chiar nu mai am niciun exfoliant desfacut acum :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E destul timp, mie imi place sa incerc tot felul de produse :)

      Ștergere
  4. foloseam si eu ceva de la elmiplant acum multi, multi ani. acum am dat-o pe produse t-zone, tin extrem de bine sebumul sub control.

    RăspundețiȘtergere
  5. Din produsele prezentate am testat doar elmiplant. Am folosit gelul o perioada îndelungată și am fost incantata! Mai ales de particulele acelea de curatare.

    RăspundețiȘtergere
  6. am folosit de la bielinda serumul cu acizi si masca cu retinol-super multumita.

    RăspundețiȘtergere
  7. Nu am incercat pana acum aceste geluri, dar as vrea sa-l incerc pe cel de la Elmiplant.

    RăspundețiȘtergere
  8. Din ce ai prezentat, am incercat doar gelul de curatare de la Elmiplant, care a fost mult timp favoritul meu! :D

    RăspundețiȘtergere
  9. Auch, naspa cu acel ulei, nu suna bine deloc! N-am incercat niciunul dintre produsele prezentate de tin. Mie imi place Effaclar Duo de la La Roche Posay cel mai mult.

    RăspundețiȘtergere
  10. Eu tocmai folosesc gelul de la Oriflame. Nu este prima dată când îl achiziționez. Îmi place cum curăță. Preferatul meu este gelul exfoliant din gama Pure Skin, îl ador. Mi-a plăcut mult și gelul din gama NowAge, True Perfection. Acela curăța bine machiajul și lăsa pielea fină și curată.
    Celelalte produse încă nu am încercat, dar le-am notat. Poate pe viitor le voi încerca și eu.

    RăspundețiȘtergere

Multumesc!

Totalul afișărilor de pagină