Follow us on Facebook
Powered by: Internetsmash

miercuri, 12 aprilie 2017

Nails of the week #1



Buna fetelor! Era timpul sa revin si eu cu niste unghiute dragute, in ultimul timp am avut parte numai de manichiuri simple, insa m-am mobilizat un pic! E o manichiura simpla si mai usor de realizat decat credeti (cunoscatoarele stiu despre ce vorbesc). Aveti nevoie de doua sau trei oje, eu am folosit trei pentru a adauga un pic de stralucire, un punctator si apoi treceti la treaba!
Eu am aplicat o baza mov si anume nuanta 40 de la Golden Rose, imediat dupa ce ati aplicat oja si este inca umeda, luati cea de a doua oja, in cazul meu, nuanta 99 de la Golden Rose si picati doua, trei sau patru puncte (depinde de lungimea unghiilor) pe mijloc si cateva puncte din nou in lateral. La sfarsit am luat oja de la Moyra si tot cu pensula am aplicat-o in cateva locuri. Am luat punctatorul si fara a apasa prea tare am pornit de la baza unghiei si am inceput sa fac valuri pana in partea de sus. Tehnica am vazut-o la Sveta Sanders, e foooarte priceputa in ceea ce face. Am terminat aplicand un strat de lac de unghii cu uscare rapida pe care vi l-am aratat aici si gata!


                             
       Acestea sunt vedetele zilei:) Fara ele nu as fi reusit :))


                                           
        Cum vi se pare modelul, va place? L-ati incerca?

14 comentarii:

  1. Ce dragut! Sunt tare simpatice! Imi plac culorile alese!

    RăspundețiȘtergere
  2. O nebunie din asta mi-ar trebui si mie. Primavara parca ma gadila in talpi sa fac si eu altceva pentru mine. Sa ma joc un pic. Imi place modelul. Sigur l-as incerca, ca-s tare indrazneata de fel.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce ma bucur sa citesc asta! Si eu cand vad ca i primavara imi place sa aleg culori mai nebune.

      Ștergere
  3. Cata rabdare poti sa ai!
    Am incercat (sa nu zic...m-a chinuit talentul acum vreo doua saptamani) si mai mult m-am enervat...pana la urma am sters tot ce ma chinuisem sa realizez

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Trebuie un pic de rabdare. NIci mie nu mi-a iesit din prima, dar incercam si a doua oara si a treia oara.

      Ștergere
  4. Arata foarte frumos unghiile.
    Cosmin

    RăspundețiȘtergere
  5. Arata foarte bine unghiile. Eu de fiecare data cand am incercat un truc din asta de pe net, am esuat. Nici cu unghiile simple nu ma prea descurc :))

    RăspundețiȘtergere
  6. Ce frumos au iesit, trebuie sa incerc si eu neaparat. In ultimul timp am renuntat la modele mai sofisticate dar e cazul sa ma reapuc :)

    RăspundețiȘtergere

Multumesc!

Totalul afișărilor de pagină