Follow us on Facebook
Powered by: Internetsmash

vineri, 7 aprilie 2017

Produse terminate #4


Hello girls! Lunga luna, multe produse terminate, se tot umplea punga...nu mai aveam loc!
Nu au incaput intr-o singura imagine :)) Chiar m-am simtit bine cand am scapat de ele, mai mult loc, dar incep sa se stranga altele.



Sunt la datorie gelurile de dus si spumantul cu cioco, toate mi-au placut, in perioada aceasta imi plac aromele de citrice si flori, gelul de la Yves Rocher cu lamaie mi-a incantat simturile, iar mirosul de orhidee de la Palmolive e incantator si el.


Par multe,dar mai erau si incepute :) Tare sortimentul acesta de la Dove,are  un miros foarte placut si este un aliat de nadejde impotriva transpiratiei. Nivea mi-a fost de ajutor, cred ca este preferatul meu, mai ales ca are mirosul cremei clasice Nivea, il ador! Rexona cu miros de caise si capsuni nu m-a dezamgit, imi place sa incerc sortimente diferite.
Pentru prima data apare si Batiste in lista produselor terminate, mult laudatul sampon uscat, eu l-am avut pe cel cu cirese, imi place, isi face treaba bine si are si un miros placut, este perfect!


V-am mai zis, sapunurile lichide de la Balea sunt unele din preferatele mele si acesta nu face exceptie, din nou miros de lamaie:)
Gelul intim de la Avon este bun, numai cuvinte de lauda.


Am terminat doua geluri de curatare pentru fata, harnica rau am fost :)) Unul este de la Elmiplant cu extract de gutuie, 100% natural, fara parabeni, este pentru un ten mixt, mi se potriveste si curata bine. La fel de mult imi place si gelul de la Yves Rocher din gama Pure, are particule marunte exfoliante, este bland cu pielea si are un miros placut, nu as putea spune exact a ce anume miroase, dar imi place! Am vorbit despre ele aici: http://ajarofwishes.blogspot.ro/2017/03/un-ten-curat.html.
Avem un balsam Dove, greu reusesc sa termin un balsam, ar trebui sa folosesc mai des, dar intervine lenea uneori...mi-a placut, lasa parul mai fin, mai hidratat si ofera si un miros placut.


Am reusit sa temin apa micelara de la Garnier in varianta de 400 ml. Tenul meu se intelege foarte bine cu ea, nici  in zona ochilor nu am probleme, nu ustura si chiar curata bine. 
Demachiantul bifazic de la Yves Rocher mi-a placut, uleios ca deh...e bifazic, dar a demachiat frumos si curata si el fata bine.


Uleiul de la Biosilk mi-a placut, imi pare rau ca a fost in cantitate asa mica, stiti unde il pot gasi intr-o varianta mai mare? Am verificat doar cateva site-uri, dar nu am dat de el.
Crema de picioare nu am folosit-o in intregime, sora mea a folosit-o mai mult, nu imi place mirosul...lavanda nu ma incanta mai deloc, nu stiu de ce, a fost bunicica.
Crema L'Occitane cu bujor mi-a placut, e dragalas si ambalajul, imediat am terminat-o.


Ultimul, dar nu cel din urma, este fondul de ten de la Revlon pentru ten mixt/gras in nuanta 180 Sand Beige. Este nu stiu a cata sticluta terminata, mai am doua :) Imi place, are acoperire medie spre mare si totusi arata natural pe ten, nu il incarca si nuanta mi se potriveste de minune. Ii voi face un review neaparat!


Cam astea ar fi produsele mele terminate, sa stiti ca toate mi-au placut si nu m-au dezamgit. Voi ce ati terminat luna aceasta?
Va Pup!

17 comentarii:

  1. Ai fost harnică la consumat. Si mie imi plac produsele cu miros de flori si lămâie; îti dau parcă un aer de "bun-venit primavara".

    RăspundețiȘtergere
  2. Mama cat ai consumat. Esti campionala la consumat. Dar in orice caz cred ca ai fost multumita de produsele acestea
    Cosmin

    RăspundețiȘtergere
  3. Frate, dar tu chiar esti o mare consumatoare! Oau!!!
    Si ziceam ca la noi se consuma mult pentru ca suntem atatia in casa....dar ne-ai luat pe toti ...de departe :) ))))
    Glumesc, iti dai seama, nu?
    Dupa-amiaza placuta!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :)) M-ai facut sa zambesc! Mai arunca si sora cate ceva :)Sunt bani investiti cu cap, nu?

      Ștergere
  4. tare harnica ai fost. am si eu ceva produse terminate dar adunate intr-o perioada mult mai lunga. sper sa reusesc sa fac o postare... ca ma tot chinui de ceva vreme :))
    nici mie nu imi place mirosul de lavanda.. :D
    puup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Posteaz-o!Si eu tras de mine o saptamana pana sa o scriu...pupicei!

      Ștergere
  5. Ai terminat o mulțime de produse, iar multe sunt interesante. Șamponul Batiste îmi place și mie. Iar fondul de ten Revlon de abea aștept să îl găsesc într-o nuanță potrivită tenului meu ca să îl pot încerca.
    ;)) nu știu cum se face, dar și eu am Produse terminate 4

    RăspundețiȘtergere
  6. Harnicuta tare ai fost, sunt curioasa sa incerc si eu multe dintre produsele prezentate de tine, sa zicem gelul intim de la Avon.

    RăspundețiȘtergere
  7. Harnicuta ai fost! Saptamana viitoare incerc si eu micelara de la Garnier, de abia astept!

    RăspundețiȘtergere
  8. O mare parte dintre produsele consumate de tine le-am incercat si au fost pe placul meu.
    Si da, ai consumat o multime de produse bune, abia astept si eu la final de luna sa fac un mic "inventar".

    RăspundețiȘtergere
  9. Eu nu stiu unde gasesti tu toate deodorantele astea faine de la Dove... eu m-am saturat sa-l tot caut pe cel cu ceva mandarine sau ce Dumnezeu continea si culmea, sa nu il gasesc! Te invidiez...

    RăspundețiȘtergere

Multumesc!

Totalul afișărilor de pagină