Follow us on Facebook
Powered by: Internetsmash

luni, 10 aprilie 2017

Saptamana mea #17









Hello!
Azi sunt fata harnica si postez la timp!
A fost o saptamana bunicica, nu ma pot plange si s-a incheiat chiar bine. Am profitat de reducerea de 20% de pe MakeupShop, ar fi fost multe de cumparat, dar...ma abtin, mai e nevoie de banuti si in alta parte. Am colaborat cu sora si totul a fost posibil :) Va urma o postare cu produsele achizitionate, toate imi plac, iar rujurile mate sunt exact ce imi doream si cautam.
Am primit spre testare apa micelara de la La Roche-Posay, am castigat-o pe blogul Denisei, Fashion In my eyes si am si pus-o la treaba, isi asteapta si ea randul pe blog.
Am fost cu ochii in patru, cum fac de altfel tot timpul, sa reusesc sa fac niste poze dragute si pot sa spun ca am reusit sa surprind ceva placut, cerul e minunat in aceasta perioada si e pacat sa nu il privim ceva mai mult si sa ne bucuram de priveliste.
Va servesc cu ceva bun, desertul delicios si usor de facut, iar daca mai adaugi si un strop de inghetata e perfect!
Sapatamana voastra cum a fost?


19 comentarii:

  1. E bine, totul e bine cand se temrina cu bine si nu numai, in cazul tau estim ultumita
    Cosmin

    RăspundețiȘtergere
  2. Mi-ai făcut poftă de clătite. :)) Îmi place apusul de soare și fotografia cu acei nori pregătiți parcă de luptă, dominanți. Am avut o săptămână fără surprize, deci sub control.

    RăspundețiȘtergere
  3. Superbă săptămâna ta, ai prins câteva apusuri foarte frumoase și m-ai făcut să suspin așa un pic după weekend. Să ai o săptămână frumoasă!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ar fi bun un weekend in natura, in liniste...Multumesc la fel!

      Ștergere
  4. A fost o saptamana agitata si cred ca va veni una si mai si!
    <3 Noi sa fim sanatoase, nu?!

    RăspundețiȘtergere
  5. Ce poze frumoase ai facut apusului! Iubesc apusul, cred ca este momentul meu preferat al zilei si asta pentru ca am avut ocazia de cateva ori in viata sa stau si sa meditez asupra gandurilor mele si sa vad experienta asta ca una linistitoare.
    Nu am incercat apa micelara La Roche-Posay, insa acum in teste la mine se afla spuma de apa micelara, tot de la ei, si o ador. Am sa scriu in curand despre ea pe blog.
    Sa ai o saptamana buna!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc! Apusurile dau o stare de liniste, si mie mie imi place sa imi astern gandurile in liniste si sa ma bucur de priveliste! Multumesc la fel!

      Ștergere
  6. trebuie sa incerc si eu acea apa micelara, este peste tot!! Foarte deagute pozele cu apusul!

    RăspundețiȘtergere
  7. Super saptamana, imi plac mult produsele Milani, am si eu un tus de la ei si il ador, abia astept sa ne spui mai multe despre produse

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si mie imi plac! Trebuie sa fac o postare cu produsele lor :)

      Ștergere
  8. Am ramas cu senzatia unor clatite pe o vreme superba, poate stand pe iarba si bucurandu-ma de venirea primaverii. Make-up-ul a ramas pe loc secundar, de parca in lumina soarelui as putea sa-mi arat fata mea :p

    RăspundețiȘtergere
  9. Cum sunt produsele Milani? ai mai folosit? sunt frumoase jurnalele astea in imagini, o idee super de articol.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult! Mai aveam doar un blush in nuanta Luminoso si mi-a placut mult! Si produsele acestea sunt foarte bune 😊

      Ștergere
  10. Oh, boy ! Oh, boy! Sclipiciuri sclipicioase! M-au cucerit, ce sa mai...

    RăspundețiȘtergere

Multumesc!

Totalul afișărilor de pagină