Follow us on Facebook
Powered by: Internetsmash

marți, 11 iulie 2017

Produse terminate #6


Nebunieee! Am destule produse terminate, nu uitati ca mai am uneori si ajutor, de asta am si strans atatea. E ca o eliberare cand arunc cate o plasa de recipiente, dar nu-i nimic, fac loc altora.


Avem Bourjois, Dove si Nivea, pentru mine cel mai eficient este Dove in perioada asta nebuna de vara, celelalte doua isi fac treaba, dar nu in sezonul de vara.


Am doua geluri de dus, amandoua mi-au placut, cel de la Dove cu vanilie este delicios, curata bine si face spuma si mi-a placut si mirosul de piersica de la Balea, imi plac gelurile lor de dus, au un pret foarte bun si sunt si bune.


Am mai terminat inca un Revlon, nici nu stiu al catelea este, asa mult imi place, un parfuuum terminat cum rar se intampla, initial nu mi-a placut  Today Absolute, dar folosindu-l chiar a devenit unul din preferatele mele. Supershock este prezent, rimelul meu preferat, mai am o baza de pleope de la Elf, una foarte buna chiar si un lac de unghii de la Melkior.


Doua sapunuri lichide, mi-a placut cel de la On Line, miros frumos si delicat, ambele totusi si-au facut treaba.


Avem doua produse destinate ingrijirii tenului, apa termala Avene, imi place mult, o folosesc si sa imi fixez machiajul sau cand simt ca pielea mea este mai sensibila si chiar isi face treaba si apa micelara de la La Roche-Posay, o apa chiar buna, am folosit-o cu drag si am terminat-o si repede.


Si ultimele, dar nu cele din urma, avem o crema de maini Avon cu unt de cacao, gelul intim de la Green Pharmacy cu musetel si servetelele demachiante de la Bella, care nu mi-au placut prea tare.
Cam astea sunt produsele, toate mi-au placut si le-am folosit cu drag, voi ati incercat ceva din ce v-am prezentat?

14 comentarii:

  1. Ma tenteaza gelul de dus de la Dove. Momentam am unul mare de la Kaufland cu lemongrass, care imi place. Dar cum se termina acela, probabil voi incerca ceva fresh de la Dove.
    Am avut si eu deodorantul de la Nivea, inca am unul cu bila, insa imi plac mai mult cele de la Gerovital. Cum ti s-a parut cel de la Dove? E ok? Miroase bine? :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Cate produse ai terminat 😄. Chiar e placut sentimentul cand arunci o punga plina cu empties 😄. Am incercat si eu cateva dintre produsele folosite de tine.

    RăspundețiȘtergere
  3. si eu tocmai ce am terminat o apa micelara de la LRP si apa termala de la avene. Super produse pe timp de vara! De o gramada de ani ma tot tin sa incerc si eu baza de pleoape de la ELF dar nu stiu ce ma trage inapoi, cred ca de data asta chiar o comand :D. x Denisa

    RăspundețiȘtergere
  4. Ai consumat o gramada de produse. Nici nu am tinut contul cate produse am dat gata luna asta. Lotiunea de plaja a mers bine la mine si cred ca asta se datoreaza si faptului ca am fost la mare

    RăspundețiȘtergere
  5. Momentan folosesc Bourjois şi Nivea, depinde care-l prind la mână pentru că ambele-şi fac treaba. Am folosit şi crema de maini Avon cu unt de cacao, dar şi gelul de duş Dove cu vanilie.

    RăspundețiȘtergere
  6. Ești o mică devoratoare de produse. Pe mine mă țin destul de multicel produsele pe care le folosesc. La final de lună abia dacă am 3-4 terminate.

    RăspundețiȘtergere
  7. Ma tenteaza sa-mi iau iar apa micelara de la La Roche-Posay, dar astept o reducere.

    RăspundețiȘtergere
  8. Wow. Cat de multe chestii consumi intr-o luna. Toate s-au dus doar luna asta?

    RăspundețiȘtergere
  9. Eu folosesc deodorantul Nivea dar varianta roz mi se pare potrivit pt mine.

    RăspundețiȘtergere
  10. O gramada ai adunat. Crema de maini de la Avon am avut-o si eu si mi-a placut mult!

    RăspundețiȘtergere
  11. Da, si eu folosesc gelul de dus Dove si apa termala de la Avene (in fiecare zi, ca si tonic).M-ai facut curioasa cu rimelul Supershock, nu reusesc sa imi gasesc un rimel care sa-mi placa. Poate il incerc si eu :)

    RăspundețiȘtergere
  12. Uuuuu, cate produse folosesti, macar jumatate de as folosi si eu. :)) sunt puturoasa la capitolul asta, gen cumparatmai mult de 1 gel de dus, rimel sau etc. Produsele balea sunt ieftine si super faine.

    RăspundețiȘtergere
  13. Ce harnica ai fost! 😊 Dove este deodorantul meu preferat, mai ales cel cu pere.😭

    RăspundețiȘtergere

Multumesc!

Totalul afișărilor de pagină