Follow us on Facebook
Powered by: Internetsmash

luni, 18 septembrie 2017

Rujurile Wet n Wild MegaLast


Buna! Azi vorbim de rujuri, minunatele rujuri, daca as putea as cumpara zilnic cate unul, daca nu mai multe. Am facut o descoperire acum ceva timp si am zis ca merita sa va spun si voua, este vorba de rujurile Wet n Wild MegaLast, dupa cum ne spune si titlul.
Prima oara am cumparat nuanta Sugarplum Fairy (o vedem imediat) mi-a placut atat culoarea cat si rezistenta, iar impreuna cu a mea sora am zis sa mai incercam cateva nuante, bine am facut!
Ambalajul este unul simplu,de plastic cu un capac transparent, la mai putin de 14 lei ( chiar si la 8,5 lei) la ce sa ne putem astepta...Eu le-am luat de aici, dar se gasesc pe alte site-uri.




Noi avem 10 nuante, pe site-ul celor de la Wet n Wild am gasit 26 de nuante, la noi sunt ceva mai putine. Sunt foarte pigmentate si rezistente, chiar azi am purtat mai bine de 7 ore nuanta Cherry Picking, am mancat, am baut si inca mai ramasese pe buze si chiar e mare lucru. Au o consistenta usoara si nu fuge deloc de pe buze cum sunt unele rujuri, acestea au un finish semi mat. Un ingredient interesant ar fi coenzima Q10, dar si vitaminele A si E, hidrateaza buzele din plin, nici vorba de a le usca.


De la stanga la dreapta: Coral-Ine, Smokin' Hot Pink, Stoplight Red, Rose-Bud, Cherry Picking, Wine Room, Spiked with Room, Chrry Bomb, Ravin' Raisin, Sugar Plum Fairy.




Sunt cam sucite swatch-urile mele, sa ma iertati, va rog! :) Mie imi plac la nebunie rujurile, un singur lucru poate v-ar putea deranja, capacul se cam murdareste cand il scoateti si il puneti, dar mie nu mi se pare o problema, in afara de asta nu am nimic de comentat, am sa le folosesc timp indelungat, avand si un termen de valabilitate bun, de 18 luni, iar ultimele patru nuante striga a toamna.
Ce nuanta/nuante va tenteaza?




15 comentarii:

  1. Nuante minunate!Imi plac Ravin' Raisin, Rose Bud, Sugar Plum Fairy si cred ca le as enumera pe toate,sunt superbe, si la un pret excelent!Sa le porti cu mare drag!

    RăspundețiȘtergere
  2. Ravin' Raisin e de vis! E cumva al meu? 😁😁

    RăspundețiȘtergere
  3. La cat costa poti sa+ti iei intreaga colectie! Nu am auyit de brand pana acum, recunosc, dar pare sa merite incercarea.

    RăspundețiȘtergere
  4. Arata minunat. pe mine ma atrag nuantele mai inchise in ultima vreme.

    RăspundețiȘtergere
  5. daca acum cativa ani nu puneam accent pe buze ci pe ochi, cu n'spe mii de culori, acum imi machez ochii simplu si folosesc rujul pe post de boost. Cred ca de cand au aparut rujurile mate am inceput sa folsoesc mai mult

    RăspundețiȘtergere
  6. Am avut si eu o perioada in care eram obsedata de rujuri si vream sa cumpar cat mai multe, acuma insa mi-a cam trecut. Nuantele prezentate de tine sunt frumoase si par a fi rezistente.

    RăspundețiȘtergere
  7. În ultima perioadă singurele produse pe care le folosesc sunt creionul de ochi şi rujul. Şi tot timpul caut unul care să reziste cât mai mult timp. Cele prezentate de tine îmi par tare simpatice, iar culorile sunt pe placul meu.

    RăspundețiȘtergere
  8. Eu cred ca am penultima nuanta. Inca nu am apucat sa o port, astept toamna. Dar la pretul acesta, daca rezista 4-5 ore si daca nu migreaza urat, e excelent!

    RăspundețiȘtergere
  9. Eu in ultimul timp folosesc rujuri de la M.A.C, Sephora si N.Y.X. Imi plac in mod special cele lichide-mate, in nuante de nude. Din aceasta colectie imi place nuanta Ravin' Raisin, este superba!
    Catalina Cotoc.

    RăspundețiȘtergere
  10. Wow, o minunatie. Clar greu de ales intre atatea nuante superbe.

    RăspundețiȘtergere
  11. We-n-wild este brandul pe care nu de curând am început și eu să îl utilizez și am rămas plăcut surprinsă de calitatea unora dintre produse. Recunosc că rujurile prezentate de tine nu le-am încercat daaar recunosc că câteva nuanțe îmi fac cu ochiul deși nu ar trebui căci am preeeeea multe rujuri :))
    Daar unul în plus nu strică niciodată ;)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. In SUA chiar au aparut colectii interesante ale celor de la Wet n Wild, la pret bun si o calitate la fel de buna. Un ruj nu strica niciodata, stiu si eu 😊

      Ștergere
  12. Imi plac toate nuantele, dar pentru a-mi alege unul sau mai multe trebuie neaparat sa le testez.

    RăspundețiȘtergere
  13. Imi plac mult nuantele maronii si cele visinii, indiferent de anotimp :)

    RăspundețiȘtergere

Multumesc!

Totalul afișărilor de pagină