Follow us on Facebook
Powered by: Internetsmash

marți, 6 februarie 2018

Produse terminate #8



Buna! Cred ca era timpul sa mai scriu si eu ceva si m-am hotarat sa incep cu produsele pe care le-am terminat in luna ianuarie. Am reusit sa termin doua produse pentru ingrijirea parului, samponul Le Petit Marseillais, m-am indragostit de el si intentionez sa il mai tin aproape.
Un balsam de par de la Oriflame, mi-a placut, par mai moale, mai descurcat si a mirosit si bine.
Desi am mai terminat o apa micelara de la Garnier, mai am inca una la fel, este preferata mea de ceva timp si chiar imi place! Gelul intim de la Lactacyd este un produs pe care nu il incercasem pana de curand, dar mi-a placut si isi face treaba bine, acum am varianta fresh si parca imi place si mai mult.



Sapunurile mele preferate sunt cele de la Balea, le folosesc si pe acestea de muuult timp, cred ca le-am incercat pe toate, acesta cu trandafiri si smochine este nou aparut, miroase bine!


Deodorantele mele preferate sunt cele de la Dove, nici nu mai este nevoie sa incerc altele, stiu ca mereu ma intorc tot la ele si chiar daca le folosesc de mult timp tot gasesc noi sortimente si bineinteles ca le incerc :)


Din nou Balea, de data aceasta geluri de dus. Stiu ca este iarna, dar imi place sa fiu invaluita si acum de miros de lamaie, nu ma satur de el si ma energizeaza de fiecare data, iar cel de mango nu a fost mai prejos.


Am doua creme, pe cea de la Nivea am  folosit-o pentru maini, este foarte grasa si mainile mele sunt mai uscate in sezonul mai rece. Cealalta este cea de la Gerovital antirid, am descoperit-o acum cateva luni si am tot recumparat-o de atunci.


Lista se termina cu o crema de maini cu unt de cacao de la Avon, un balsam de buze cu unt de portocale de la Ziaja ( gustos) si un peeling pentru fata de la Alverde.


Mi-au placut toate produsele folosite, pe unele chiar le voi recumpara cu siguranta. Voi ce produse ati terminat luna trecuta?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Multumesc!

Totalul afișărilor de pagină