Follow us on Facebook
Powered by: Internetsmash

luni, 12 iunie 2017

Produse terminate #5


Salutare! Haideti la produse terminate, am destule sa va arat, luna lunga si produse multe!
Am reusit sa termin gelurile de dus de la Bottega Verde, delicioase, nici nu ma asteptam sa fie altfel, l-am preferat mai mult pe cel de lamaie, ador mirosul citricelor, mai ales in perioada calda, Bourjois este la datorie de asemenea, un produs bun, miros bun, pret bun, nu are cum sa nu iti placa!
Am doua sapunuri terminate, ambele luate de pe Elefant, cel verde nu prea mi-a placut, a avut un miros cam ciudatel,




Cum caldura este in toi, am nevoie de protectie si am avut doi aliati de nadejde, Nivea si Dove, cu mirosul acela de pere delicioase, daca ar fi sa aleg intre cele doua, as alege Dove, este singurul care imi ofera protectie 100 %.



  Pentru par am doua produse terminate, un sampon uscat de la Klorane sa stiti ca nu a fost rau, si-a facut treaba foarte bine si e tare dragalas in ambalajul lui. Al doilea produs este uleiul pentru par de la Avon, imi place sa il aplic pe varfuri dupa spalare, da un aspect si miros placut parului.


 Victorie pentru mine! Am terminat un parfuuumm, In Love de la Avon, este unul din preferatele mele, elegant, placut si feminin, mi-am cumparat unul nou (shhh, nu mai spuneti la nimeni!)
O crema ajunge si ea in cos, folosita si placuta :)
Despre gelul intim de la Green Pharmacy v-am mai spus si au fost numai lucruri bune, imi mentin parerea.


 Creionul de sprancene de la Elf in nuanta Taupe e bun, numai pe acesta il folosesc, chiar azi m-am uitat la un clip al lui Manny Mua si a folosit creionul, parea incantat de el.Tusul de la Yves Rocher a zacut prea mult si a trebuit aruncat, mi-e greu cu tusurile, acum incep sa ma mai invat cu ele, parea sa fie intens dar mai mult nu va pot spune, mai mult am folosit creionul retractabil de la Avon in nuanta the blackest black, it's my favourite! Fondul de ten de la Giordani mi se pare slabut, l-am folosit putin, mi se pare fara acoperire, nu-i pe gustul meu.


 Da, am doua creme, Elmiplant cu extract de gutuie si crema antirid de la Gerovital, ambele imi plac si le-am folosit cu mare drag. Uleiul de cocos este si el in cos, l-am folosit fie la demachiere, fie ca aveam zone mai uscate ale tenului, am mereu in borcanas la indemana, imi place!


Gelul de curatare pentru ten gras mi-a placut, am terminat cateva sticlute si a fost in regula. 


Multe au fost, dar s-au dus, gata! Voi ce produse ati terminat recent? V-am pupat, ma duc sa fac o portie de clatite :)

17 comentarii:

  1. Iaaar clatite ?! Ma ucizi ! Ai fost pusa pe fapte mari luna aceasta. ��

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daaa! Ma simt bine cand termin produse, au fost bani bine investiti.

      Ștergere
  2. Multe dintre produse au trecut și prin mâna mea. Ai folosit muuulte. Wow. Eu nu reușesc să termin atâtea produse intr-o lună si de unele abia aștept să scap ca sa incerc altele :)). Mi ar fi placut dpdv vizual să fie mai vii pozele.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mie mi-e drag sa le termin ca sa trec mai repede la altele :)) Multumesc pentru sfat, incercam data viitoare!

      Ștergere
  3. Cremele de la Elmiplant sunt preferate mele, de muuulti ani! Mai ales asta verde. Am avut si varianta roz, cea pentru tenul sensibil, insa tot cea cu capac verde mi-a placut cel mai mult. La fel si deodorantele Dove, le folosesc de multa vreme si nu ma vad renuntand la ele prea curand.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt produse bune si au si un pret accesibil, ce sa ne dorim mai mult? :)

      Ștergere
  4. Imi plac si mie gelurile de dus de la Bottega verde si le folosesc si eu cu placere. Imi mai place si produsul de la Avon pentru par. Eu il alternez pe cel aratat de tine cu cel pentru varfuri despicate

    RăspundețiȘtergere
  5. Am o cutie maaaaare cu produse terminate si nu cred ca mai apuc sa le pozez/postez pe blog ... gelurile de dus Bottega verde sunt geniale, restul nu prea stiu :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai nu le lasa sa zaca in cutie, se simt triste, baga-le in seama si arata-le!

      Ștergere
  6. Foarte multe produse pe care le-ai terminat, le-am folosit si eu, si mi-au placut mult. Cu crema de la elmiplat m-am inteles de minune, si uleiul pentru par cu argan de la avon, si crema de maini, si deodorantul Dove. Ma bucur ca ti-au priit si tie ^_^
    Aromele fresh, de citrice, le folosesc si eu la dus, dar numai vara. Pe timp de iarna, prefer ceva mai cozy, cu parfum de vanilie si scortisoara.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur sa citesc asta :) Iarna intr-adevar si mie imi plac aromele de vanilie, scortisoara, mere coapte sau ciocolata.

      Ștergere
  7. folosesc chiar acum gelul verde For Ever...cred ca l-as fi preferat mai spre citrice, dar de zi cu zi merge!

    RăspundețiȘtergere
  8. Gelul de dus Bourjois e printre favoritele mele, claaar!! :)

    RăspundețiȘtergere
  9. Am si eu uleiul de cocos de la Solaris. E foarte misto!

    RăspundețiȘtergere

Multumesc!

Totalul afișărilor de pagină